Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πολιτική απόφαση

Δεν έχει όρια  το θράσος ή η ανοησία  των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις υποθέσεις της πόλης και νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νέος αστήρ της δημοτικής πλειοψηφίας κ. Κατηρτζίδης που σε χθεσινή παρουσία του- από αυτές που αναβαθμίζουν τον πολιτικό διάλογο- σε τοπικό κανάλι αντιμετωπίζοντας τις αιτιάσεις για το ατόπημα του Δημάρχου να παραλάβει ο ίδιος επιταγή από την ιδιοκτησία του GRAND SERAI.το χαρακτήρισε ως …πολιτική απόφαση και με αυτό θεώρησε ότι κατατρόπωσε τον συνομιλητή του.

Και βέβαια με κάτι τέτοιες παρουσίες, που λαμπρύνουν το δημοτικό συμβούλιο και διαφημίζουν το ήθος και τον πολιτικό λόγο των δημοσίων ανδρών,δικαιώνονται και όσοι υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι για το κατάντημα της πόλης δεν είναι αυτοί που τη διοικούν αλλά κυρίως οι πολίτες που τους στέλνουν στο δημοτικό συμβούλιο…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *