Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη Ρίτα” στο τοπικό ΠΑΣΟΚ!

Ως τραγέλαφος χαρακτηρίζεται η κατάσταση που  επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που μπροστά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσιάζει εικόνα διάλυσης με αποτέλεσμα να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη …Ρίτα.
Έτσι η μοναδική οργανωμένη δύναμη που απόμεινε και είναι αυτή της παράγκας της πλατείας Πάργης,  επειδή γνωρίζει ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι και οι τελευταίες που θα έχει δυνατότητες παρέμβασης, έχει αμολυθεί στους δρόμους και με κάθε τρόπο υπονομεύει την υποφηφιότητα Φίλιου στηρίζοντας ανοιχτά Γκόντα, ενώ στην περιφέρεια εμφανίζεται ότι θέτει τις δυνάμεις της στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο Καχριμάνης που έκαψε τη γούνα του Αργυριστάν στις προηγούμενες εκλογές  παραμένει θανάσιμα …δύσπεπτος.
Βέβαια η υποστήριξη ανοιχτή ή κρυφή της τοπικής παράγκας που έχει ξεπεράσει τον Άκη σε αντίστοιχες  δραστηριότητες κανένα καλό δεν προσφέρει σε αυτούς προς τους οποίους εμφανίζεται αρωγός, αφού στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας έχει ταυτιστεί περισσότερο με εγκληματική οργάνωση παρά με πολιτική ομάδα και αυτό ας το έχουν  υπόψη τους όσοι ερωτοτροπούν με τις ψήφους των τοπικών ορνίθων.
Και μπροστά στην κατάσταση αυτή είναι χαρακτηριστική η αφωνία όσων στελεχών και μελών του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ κινούνται έξω από την άμεση επιρροή της τοπικής παράγκας, που κυριολεκτικά έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Οι ΑΛΗΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ έχουν θράσος και εμφανίζονται στον κόσμο, αντί να εξαφανιστούν από προσώπου γής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *