Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο σημείο “μηδέν” το Εθνικό Ληξιαρχείο

Ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για το μικρό κορίτσι που «βρέθηκε» στον καταυλισμό Ρομά και για το απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς δήλωσης των γεννήσεων στην Ελλάδα, το πρόγραμμα «Εθνικό Ληξιαρχείο» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αφορά στην «ψηφιοποίηση του μητρώου των πολιτών, τόσο σε επίπεδο δήμων, όσο και σε εθνικό επίπεδο», βρίσκεται ακόμη στο σημείο «μηδέν», αν και έχουν περάσει ήδη 4,5 χρόνια από την έγκρισή του!!
Αυτό προκύπτει από απάντηση του ευρωπαίου Επίτροπου για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.
Ο έλληνας ευρωβουλευτής στην ερώτησή του, επιχειρούσε να διερευνήσει την πορεία υλοποίησης του έργου και τις αιτίες των καθυστερήσεων που έχουν παρατηρηθεί.
Ο κ. Χαν, στη σαφή απάντησή του, αφού αναφέρει ότι «το κόστος του έργου στην απόφαση χρηματοδότησης ανέρχεται σε 42 εκατομμύρια ευρώ», τονίζει ότι μέχρι τώρα δεν έχει συναφθεί καμία σύμβαση, και κατά συνέπεια «δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία δαπάνη», δηλώνοντας μάλιστα ξεκάθαρα ότι, «το σχέδιο θα έπρεπε να βρισκόταν στο στάδιο της πραγματικής υλοποίησής του».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *