Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μαζί στο βυθό

Μαζί στο βυθό θα πάνε Σαμαράς και Βενιζέλος, μιας και  η στήριξη του Μαξίμου στον ένοχο -έως του μυαλού των οστών του- Προεδροαντιπρόεδρο σε μια ακόμη υπόθεση, όπως είναι αυτή με τα υποβρύχια, είναι αμέριστη.
  Ο Σαμαράς που κατά τα άλλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του στηρίζει τον βαλλόμενο πανταχόθεν αντιπρόεδρο, ώστε να μη πετύχει την απαιτούμενη πλειοψηφία η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός.
Βέβαια πολλοί βουλευτές της ΝΔ θα ήθελαν να δουν τον Χοντροβαγγέλα κρεμασμένο στα μανταλάκια αλλά που να βρεθεί το σθένος για μια τέτοια διαφοροποίηση, αφού απαιτούνται “καρύδια” και αυτά είναι δυσεύρετα τη σήμερον ημέρα.
Έτσι το ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα κωλοτούμπα Σαμαρά, που άλλα ψήφιζε για τα υποβρύχια το 2010 και άλλα κάνει σήμερα, περιορίζεται στον τρόπο με τον οποίο θα αποτρέψει ενδεχόμενη ανταρσία γαλάζιων βουλευτών κατά τη μυστική ψηφοφορία.
Άραγε θα τους διατάξει να απέχουν από την ψηφοφορία. όπως έγινε με την υπόθεση του Βατοπεδίου επί θητείας του Ραφηναρέα ή θα σκαρφιστούν κάτι καινούργιο προς δόξαν της δημοκρατίας;
Σε κάθε πάντως περίπτωση είναι φανερό ότι ο αμαρτωλός Χοντροβαγγέλας θα παρασύρει στο βυθό και τον συνέταιρό του, αφού η στήριξή του μετατρέπεται σε θανάσιμο βρόγχο και για τον Σαμαρά και για τη ΝΔ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *