Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πενιχρά τα κέρδη από την “Χρυσαυγιάδα” για τον Σαμαρά



Εντυπωσιακά ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό, την στάση των πολιτών απέναντι στην ΧΑ αλλά και τις συλλήψεις στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr. Η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα από το μέτωπο κατά της ΧΑ: στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 2,5 μονάδες
Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα tvxs.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται (με αναγωγή των αναποφάσιστων) με 30%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη ΝΔ με 27,8%. Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 9,7%. Το ΠΑΣΟΚ έχει 6,9%, οι ΑΝ.ΕΛ 6,3%, το ΚΚΕ 6,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση οι πολίτες σε ποσοστό 77% πιστεύουν ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να αντιμετωπίσει την ΧΑ, ενώ μόνο το 15% διαφωνεί με τη θέση αυτή.

Το 52% διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ το 16% συμφωνεί.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *