Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άσχημα μαντάτα για το κυβερνητικό δίδυμο…

Άσχημα μαντάτα για το κυβερνητικό δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου φέρνουν οι νέες δημοσκοπήσεις που είτε τρέχουν είτε δημοσιεύονται αυτές τις μέρες.
Μπορεί η (άνωθεν επιβληθείσα) προφυλάκιση του αρχηγού και υπαρχηγού των νεοφασιστών να μετρίασε τις εντυπώσεις από τους κακόγουστους κυβερνητικούς θεατρινισμούς, όμως η χρυσή αυγή παραμένει καθαρά τρίτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει ούτε πόντο και η ΝΔ δεν φαίνεται να αποσπά άξια λόγου ποσοστά από όσους ψηφοφόρους παρουσιάζουν τάσεις αποστασιοποίησης από τους Κασιδιάρηδες και που προστίθενται στην αδιευκρίνιστη ψήφο.

Έτσι παρά την κινητοποίηση των πάντων και τον ορυμαγδό των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα, το μόνο σαφές μήνυμα των ημερών είναι ότι στην κασιδιάρα Ελλάδα όποιος τολμήσει και κατουρήσει τα γραφεία του …Μπομπολα τον περιμένει ο Κορυδαλλός.

Για να μάθουμε ποιος κάνει ακόμη- πλην της τρόικας- κουμάντο σε αυτή τη χώρα…


Αποκαυκίδιο το ασαμάρωτο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *