Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ακόμη περιμένει το αίτημα για τους 4 οδικούς άξονες η Κομισιόν!!!

Ένα εξάμηνο μετά την …επανεκκίνηση των έργων και η  Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει εντός της εβδομάδας το επίσημο αίτημα από τις ελληνικές αρχές σχετικά με τη διάθεση 1,4 δισ. ευρώ για τους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, ώστε να δοθεί το τελικό «πράσινο φως» από τις Βρυξέλλες έως το τέλος του έτους.
Τις διευκρινίσεις αυτές έδωσε ο επίτροπος περιφερειακής πολιτικής Γιοχάνες Χαν, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει συγκεκριμένο αίτημα για την τροποποίηση των προγραμμάτων τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να αντληθούν οι πόροι που είναι αναγκαίοι για την υλοποίηση των τεσσάρων οδικών έργων (Ολυμπία Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Κεντρική Οδός και Ιόνια Οδός).
Η νέα καθυστέρηση στη λήψη της τελικής απόφασης από την Κομισιόν καταλογίζεται στην Αθήνα, η οποία δεν έχει στείλει ακόμη την επιστολή με τους καταλόγους των έργων την οποία αναμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πηγή: .imerisia.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *