Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εγκληματική οργάνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ;

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό αποτελεί  η  ανακάλυψη ότι ο πεθερός του Καιάδα είναι επιφανές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που δραστηροποιείται πολιτικά στο σύλλογο αρτοποιών.
Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός  επιβεβαιώνει την θεωρία των δύο άκρων και δικαιώνει τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, που τόσο αδίκως κατηγορήθηκε, όταν αποκάλυψε την υπόγεια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- Χρυσών αυγών.
Η μεγάλη αυτή δημοσιογραφική επιτυχία του διαπρεπούς δημοσιογράφου Νίκου Φελέκη, που έσπασε με την σοβαρή αυτή αποκάλυψη τον κώδικα συνεργασίας των ακραίων οργανώσεων που επιβουλεύονται την Σαμαρική δημοκρατία και μάλιστα στον κρίσιμο για τη διατροφή των Ελλήνων τομέα της αρτοποιίας δημιουργεί νέα πολιτικά δεδομένα, αφού λίγα πια είναι τα ψωμιά του Τσίπρα, που επιτρέπει στα στελέχη του να έχουν τέτοιους γαμπρούς και τον ρίχνουν στον καιάδα της πολιτικής καταισχύνης.
Άρης Παπάρης, ο ποινικολόγος του μέλλοντος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *