Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έκθετος ο Δένδιας

Ν. Δένδιας: «Θα κάνω μήνυση στον Guardian για αυτά που έγραψε»

Συνελήφθη, αναφέρει η είδηση, ανώτερος αξιωματικός, πρώην διοικητής του τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα, που παράλληλα με τις άλλες έκνομες συνεργασίες που είχε  με τη χρυσή αυγή φέρεται να αποθάρρυνε (sic)με διάφορες δικαιολογίες ή και ακόμη να απειλούσε μετανάστες που είχαν δεχθεί επιθέσεις από χρυσαυγίτες να καταγγείλουν το γεγονός.
Και με το δεδομένο ότι υπουργός της …προστασίας του Πολίτη έφθασε να κάνει(;)   μήνυση στον Γκάρντιαν, όταν αποκάλυψε  τα κατορθώματα ελλήνων αστυνομικών εναντίον των μεταναστών με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί έτσι να βλάπτεται ηθικά η ελληνική δημοκρατία, προκύπτει τουλάχιστον πολιτικό ζήτημα (για να πούμε ότι έχει και ποινικές ευθύνες) με τον καραφλό υπουργό που κάλυπτε με την υπουργική αυθεντία του τα εγκλήματα του σώματος που είχε την ευθύνη

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *