Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και νέος θρίαμβος της δημοκρατίας!

Δύο εκατομμύρια έχασαν το δικαίωμα στην περίθαλψη

Στον «πατριωτισμό» των εθελοντών επαφίεται η υγεία χιλιάδων ασθενών

Αυξάνεται μήνα με τον μήνα ο αριθμός των πολιτών που έχουν μείνει χωρίς ασφάλεια και δεν έχουν δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης. Μολονότι το πρόβλημα γιγαντώνεται και γίνονται εξαγγελίες για την υγειονομική κάλυψη των απόρων και ανασφάλιστων – μία εξ αυτών το πρόγραμμα Health Voucher για την ελεύθερη πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας -, εν τούτοις η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη σαφή εικόνα για τον αριθμό των πολιτών που έχουν απολέσει το δικαίωμά τους στην περίθαλψη. Στελέχη του υπουργείου Υγείας εκτιμούν ότι 2 – 2,5 εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν σήμερα υγειονομική κάλυψη.

Η εκτίμηση προέρχεται από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες των ασφαλιστικών ταμείων. Σύμφωνα με αυτά, περίπου 300.000 ασφαλισμένοι του ΟΓΑ και 400.000 του ΟΑΕΕ δεν καταβάλλουν τον τελευταίο χρόνο ασφαλιστικές εισφορές, ενώ ως τώρα 40.000 άνθρωποι έκαναν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα Health Voucher. Σε αντίθεση με τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι υπόλοιποι δεν χάνουν άμεσα το δικαίωμά τους στην περίθαλψη. Στο ΙΚΑ δεν υπάρχει «καθαρή» εικόνα, καθώς με την αγορά λίγων ενσήμων μπορεί να ανανεωθεί το δικαίωμα της ασφάλισης. Εκτιμάται ωστόσο ότι ο αριθμός είναι μεγάλος, δεδομένης της ανεργίας η οποία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, έφθασε το 27,1% το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Τα στοιχεία από το tovima.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *