Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ;

 Εγκληματική οργάνωση από τη δεκαετία του ογδόντα η Χρυσή Αυγή, λέει ο σεβαστός εισαγγελέας Κι επειδή, εμείς, τα λεγόμενα του εισαγγελέα τα παίρνουμε στα σοβαρά , αναρωτιόμαστε:

Θα κληθούν άραγε να καταθέσουν οι συνυποψήφιοι του Παναγιώταρου στις δημοτικές του 2002, όταν η Χρυσή Αυγή κατέβηκε σε κοινά ψηφοδέλτια με το ΛΑΟΣ; Τότε συμμετείχε στον συνδυασμό για την υπερνομαρχία με 4 στελέχη της (ανάμεσά τους ο Ηλ. Παναγιώταρος)!

Ναι, σωστά καταλάβατε! Μιλάμε για τους γνωστούς ηρωικούς αντιφασίστες των ημερών μας, κκ Βορίδη & Άδωνη Γεωργιάδη! Για τον κ Καρατζαφύρερ δεν συζητάμε Αυτός της μοίραζε και υφυπουργεία από την δεκαετία του ενενήντα…

Άρης Παπάρης, ο νεαρός ακριβολόγος
Σχόλιο Απόκαυκου: Έτσι εξηγείται πως παρασύρθηκαν από κακές παρέες ακόμη και στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού όπως οι ερίτιμοι Μπαλτάκος , Γαρουφαήλος Κ και Χρύσανθος Λ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *