Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής

Σοκάρουν τα στοιχεία για χρηματοδότηση της  Χρυσής Αυγής . Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και ιερωμένοι στη λίστα του ΣΔΟΕ

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και ιερωμένοι που χρηματοδοτούσαν την χρυσή Αυγή στη λίστα του ΣΔΟΕ, αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα και το γεγονός δεν προκαλεί κατάπληξη σε αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς που υποδύονται και τους μεγάλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και καταδυναστεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κοινό μυστικό ότι ενίσχυαν και ενισχύουν μέσα από τις θύρες των οπαδών τους τους αυγοκέφαλους τραμπούκους.
Άλλωστε ακόμη αντηχεί στα αυτιά μας η δήλωση του διαβόητου παράγοντα ότι τα σφυρίγματα ενός διαιτητή σε αγώνα που δεν έπαιζε καν η ομάδα του ήταν μαχαιριά στην καρδιά της Ελλάδος, αφού ομάδα και πατρίδα είναι έννοιες ταυτόσημες στο μυαλό του ευτραφούς φασιστοειδούς.
Και δεν είναι τυχαίο ότι στις γειτονιές της συγκεκριμένης πόλης οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής είναι κράτος εν κράτει…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *