Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η δημοσίευση του”Πρώτου Θέματος”

Έπρεπε να δημοσιευθεί; Αυτή η συζήτηση κυριαρχεί σήμερα στα καφέ της χώρας, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μερικά πράγματα.

 1. Το ότι το κυκλοφόρησε ο Θέμος και όχι πχ κάποιος με πιο “καθαρό” παρελθόν δεν είναι επιχείρημα. δηλ, αν το έβγαζε το Βήμα θα ήμασταν Οκ;
 2. Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από τη Γάζα με νεκρά παιδιά αντιδρούμε το ίδιο; Η μήπως αυτές οι φωτο δρουν αφυπνιστικά για τη διεθνή κοινότητα, εξ ου και τα βραβεία φωτογραφίας ανά την υφήλιο; 3. Η φωτογραφία δεν απεικονίζει νεκρό. Η τραγικότητα της έγκειται στο γεγονός ότι ξέρουμε ότι το θύμα κατέληξε.
 4. Υπάρχει κάποιος Έλληνας σήμερα που θα πει “δεν ήξερα”; Προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι ότι η εφημερίδα σήμερα πωλείται με τιμή. Αν κυκλοφορούσε η απλή έκδοση δωρεάν θα επικρατούσα με τα χίλια.
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *