Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παιδιά μη το κουράζετε!

Εκτός τόπου και χρόνου ή ο κρεμασμένος από τα μαλλιά του πιάνεται; Αυτό το δίλημμα μας ήρθε χθες παρακολουθώντας στα τοπικά κανάλια από τη μια τον Δημήτρη Φίλη και από την άλλη τον Μιχάλη Κασσή, “κοσμήματα” και οι δύο του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώτος, λοιπόν, κινήθηκε σε λογική Μαξίμου. Τα έσοδα έχουν αυξηθεί, ο τουρισμός έχει σκίσει, το success story είναι εδώ, ενωμένο δυνατό και άλλα τέτοια ωραία μας είπε ο Φίλης. 

Να σημειώσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι στο Οικονομικό μας Επιμελητήριο, δηλαδή υποτίθεται ότι ξέρει από πρώτο χέρι το ζόρι που τραβάμε.
Ο Κασσής από την άλλη επιβεβαίωσε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένα. Έχω φίλο, είπε, τον Σταύρο Καλογιάννη, είμαστε μαζί στην κυβέρνηση και έχω υποχρέωση να συνεργάζομαι μαζί του.
Παιδιά γιατί το κουράζετε; Δώστε από τώρα τα κλειδιά του μαγαζιού στη Συγγρού να γλιτώσετε και κανα νοίκι.
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *