Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έχουμε ό,τι μας αξίζει

Όλες οι χώρες έχουν τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν. Όσοι θεωρούν ότι οι λαοί δεν ξέρουν και ότι γενικώς φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός από εκείνους που τους ψήφιζαν και τους ανέχονταν για δεκαετίες ολόκληρες, ας μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν παρακάτω.

Έτσι λοιπόν σε μία περίπου αναπτυγμένη χώρα όπως είναι η Ελλάδα, τα ΜΜΕ και η Κυβέρνηση είναι αυτές που μας αξίζει να έχουμε. Διαπλεκόμενες έστω και υπόγεια, εκμαυλιστικές, υποκριτικές.

Η πρόσφατη απόφαση της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ να διακόψει την επί χρόνια συνεργασία του με την Public Issue ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Είναι γεγονός ότι η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας θορύβησε πολύ την ηγεσία της ΝΔ που συνειδητοποίησε ότι η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει.
Ήταν δε τόσο μεγάλη η κοινωνική απήχηση, που το Μαξίμου αναγκάστηκε να βγάλει στο κλαρί 2 δημοσκοπήσεις που να δείχνουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα. Η μία της RASS – εδώ γελάμε- και η άλλη από την Metrisi – αυτή ποια να είναι άραγε;.

Η ουσία πάντως είναι ότι από εδώ και πέρα θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.

Θεωρείται βέβαιο ότι το σύστημα θα προσπαθήσει και πάλι να διασώσει τους φίλους του: τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται. Θα τα καταφέρουν; Δύσκολο.

Όπως θεωρείται βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα βάλουν στο στόχαστρο τους ΑΝΕΛ. Αφού η ΝΔ χάνει τους μισούς ψηφοφόρους της που πάνε προς ΑΝΕΛ και ΧΑ, θα πρέπει να δείξουν ότι “ελάτε σε εμάς, και τα άκρα τα δεχόμαστε”.

Στην παρτίδα παιχνίδι θα γίνει και με την ΔΗΜ.ΑΡ. Οι δημοσκοπήσεις που τη δείχνουν με μειωμένα ποσοστά, ουσιαστικά δεν στοχεύουν στη ΔΗΜ.ΑΡ αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Για τον αντίστροφο λόγο φαίνεται να ανεβαίνει το ΚΚΕ.

Γιατί; Είναι πολύ απλό. Στιις επόμενες εκλογές το ζήτημα δεν θα είναι η αυτοδυναμία, ίσως να μην είναι καν η πρωτιά. Αλλά ποιος θα μπορεί να κάνει κυβέρνηση. Οι συνεργασίες. Έτσι αν φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει μέτωπο συνεργασιών, γιατί π.χ η ΔΗΜ.ΑΡ θα είναι εκτός Βουλής, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ δεν τους θέλουν, η ΑΝΕΛ αποκλείονται εκ των πραγμάτων κλπ, θα βγεί το συμπέρασμα ότι πάλι οι μόνοι που μπορούν να συνεργαστούν είναι ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Ας είμαστε λοιπόν υποψιασμένοι….

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *