Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν σε επικείμενες εκλογές

Και από τις τοπικές στις εθνικές εκλογές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προεξοφλούν ότι ο Μάιος θα φέρει και εθνικές κάλπες, γεγονός που κάνει πολλούς από τώρα να αρχίζουν τους υπολογισμούς για να δουν με ποιον θα συμμαχήσουν και ποιον θα αφήσουν απ’ έξω.
Έτσι, με τα σημερινά δεδομένα στους πιθανούς νικητές της κάλπης μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει με σιγουριά ότι θα βρίσκονται οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή προφανώς και θα μπορούσε να βγάλει βουλευτή αλλά η ύπαρξη του Παππά στο Επικρατείας το αποκλείει, αφού το μυστικό στο νομό μας είναι το κάθε κόμμα να βγάζει ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο πανελλαδικό.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

2 έδρες για τη Νέα Δημοκρατία. Αν θεωρήσουμε ότι η μία θα πάει στο πουλέν του Σαμαρά, την Άννα Μισέλ, τότε θα γίνει ο κακός χαμός για την έδρα μεταξύ του Κώστα Τασούλα, που κλείνει περίπου 3 δεκαετίες ως βουλευτής! και του Σταύρου Καλογιάννη που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του πρέπει να βρίσκονται στα κοινά γύρω στα 50 χρόνια..

Στο ΠΑΣΟΚ το τοπίο είναι ξεκάθαρο, εξού και τα σκουξίματα. Χωρίς ισχυρό διψήφιο ποσοστό η έδρα θα είναι ένα άπιαστο όνειρο και αν σκεφτεί κανείς ότι τον Ιούνιο με το 12% η έδρα “κάθισε” τελικά στα Γιάννενα γύρω στις 4 το πρωί, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσοι καρεκλομανείς θα μείνουν εκτός συστήματος. Αναμένεται χοντρό πρήξιμο τους επόμενους μήνες από την ένταση και τα νεύρα τους.

Το ΚΚΕ, είναι το ΚΚΕ. Τα γνωστά.

ΑΝΕΛ: σε τοπικό επίπεδο δεν διαφαίνεται καμία ισχυρή προσωπικότητα που να μπορεί να διεκδικήσει κάτι.

ΔΗΜ.ΑΡ: είναι πραγματικά ένα στοίχημα. Όσοι πιστοί ποντάρετε τώρα. Αν το κόμμα πάρει τα πάνω του- όπως πιστεύουν όσοι λένε ότι το κόμμα θα λειτουργήσει ως μπαλαντέρ για μία κυβέρνση Τσίπρα- τότε η έδρα θα κλειδώσει σ’ ένα πρόσωπο, τον Οικονόμου, που πραγματικά το χει πάρει πάνω του και αλωνίζει τον νομό. Αν το κόμμα καταποντιστεί, κλάφτα Χαράλαμπε.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι έδρες όπως είπαμε θα είναι δύο. Η μία στον Μαντά και η άλλη στον άγνωστο Χ, αφού για να τα λέμε όλα ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας ‘τρέχει’ με την πανελλαδική φούρια και όχι επειδή τα στελέχη του λάμπουν με τις παρεμβάσεις τους.

Τέλος, η πιθανότητα οι έδρες να πάνε 3-2 ανάμεσα στα δύο κόμματα έχει μικρές πιθανότητες, αφού οι διαφορές θα είναι οριακές. Τόσο οριακές που μάλλον θα γελάμε πάλι με τα exit polls.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *