Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

Ο επικεφαλής του ‘σχεδίου Β’ μιλά για τη νέα πρότασή του εξόδου από την κρίση, την Κεντροαριστερά και το πολιτικό σύστημα σε συνέντευξή του στο σημερινό «Βήμα της Κυριακής»

Ο κ. Αλαβάνος επισημαίνει το παράδοξο του να θεωρεί μεν η συντριπτική πλειοψηφία την κυβέρνηση Σαμαρά ως «άγρια, επιθετική, καταστροφική και να θέλει να τη διώξει», η δε πλειοψηφία των πολιτών να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί εκλογές!

Αυτό το αποδίδει στην πλήρη στειρότητα του κοινοβουλευτικού συστήματος και στο ότι δεν πιστεύει ο λαός ότι υπάρχει καμία εναλλακτική λύση.

«Οφείλουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια χωρίς κούφια λόγια σε μια κοινωνία αποδεκατισμένη, με μειωμένο ηθικό και αυτοεκτίμηση, χωρίς να βλέπει προοπτικές στον ορίζοντα» και συνεχίζει «Ευσεβείς πόθους δικαιούται για τον εαυτό του ο καθένας. Έχει κάθε δικαίωμα ένα κόμμα να πιστεύει ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια μέσα στην ευρωζώνη, κάτι που εμείς στο Σχέδιο Β δεν το συμμεριζόμαστε» .

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *