Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα

Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα ή επί το ακριβέστερον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου από την είσοδο των ακροδεξιών στην Νορβηγία στην κυβέρνηση των συντηρητικών και ονειρεύεται να γίνει  το ίδιο και στην Ελλάδα με την κυβερνητική συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τον Σαμαρά.
Όχι βέβαια της Κασιδιάρικης Χρυσής Αυγής αλλά μιας  άλλης σοβαρότερης για την οποία εργάζεται με συνέπεια το εφοπλιστικό λόμπυ με τη  συνεργασία παραγόντων του παλιού πολιτικού συστήματος ( λέγε με Ντόρα).
Άλλωστε και ο Σαμαράς από μια τέτοια Χρυσή Αυγή μικρές διαφορές έχει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που προωθούν τέτοιους γάμους στα Δεξιά.
Μόνο που πρέπει να βιαστούν, γιατί με τη δυναμική που έχει η Χρυσή Αυγή σε λίγο θα ζητούν  να γίνει η ΝΔ ένα σοβαρό ακροδεξιό κόμμα για να καταδεχτεί η Κασιδιάρικη Χρυσή Αυγή να συνεργαστεί μαζί της…
Αποκαυκίδιο το ασαμάρωτο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *