Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θανάσης Οικονόμου στη ΔΕΘ: Προκαλεί το κοινό αίσθημα η λογιστική αλχημεία του πλεονάσματος

oikonomou_deth.jpgΣτην ΔΕΘ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Θανάσης Οικονόμου με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου και τις συναντήσεις του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στην συμπρωτεύουσα. Ο Θανάσης Οικονόμου παρευρέθηκε στη σύσκεψη που έγινε με τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, καθώς και στη σύσκεψη με τους νέους αγρότες.

Ο Θανάσης Οικονόμου σχολίασε σχετικά: « Είναι ντροπή η λογιστική αλχημεία του πλεονάσματος να παρουσιάζεται ως επιτυχία με 30% ανεργία και με ανοιχτές τις υποχρεώσεις του κράτους. Χρειαζόμαστε πλεόνασμα αλήθειας απέναντι στον ελληνικό λαό, δύναμη για να διεκδικήσουμε από την τρόικα αφού αναγνωρίζει τα λάθη της και πραγματική αναδιάρθρωση του παραγωγικού ιστού. Οι μεγάλες επενδύσεις είναι καλοδεχούμενες αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να στηρίξουμε όσες μικρομεσαίες έχουν απομείνει και να δημιουργήσουμε νέες που θα βασίζονται σε άλλα παραγωγικά πρότυπα. Αυτές είναι που θα φέρουν δουλειά στις τοπικές μας κοινωνίες».

Όσον αφορά τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα, ο πρώην Βουλευτής εκτίμησε ότι το μόνο σίγουρο είναι η πολιτική ρευστότητα και η αδυναμία του πολίτη να βρει αποκούμπι.

«Βολεύει κάποιους να φαίνεται η ΔΗΜ.ΑΡ με μειωμένα ποσοστά γιατί διαφορετικά θα έμπαινε στο τραπέζι το μείζον θέμα του εκλογικού νόμου και των συνεργασιών. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι ένας ευρωπαϊκός, μεταρρυθμιστικός και ρεαλιστικός δρόμος. Αναγνωρίζουμε τις υποχρεώσεις της χώρας αλλά ζητούμε αλλαγή πολιτικής, αναγνωρίζουμε τα κοινωνικά αιτήματα και ζητούμε ανάσχεση της λιτότητας. Διαφοροποιούμαστε τόσο απέναντι στην κυβέρνηση που ταυτίζεται με την τρόικα και εφαρμόζει όλο και περισσότερο συντηρητικές πολιτικές, όσο και απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση που παραπαίει τάζοντας χωρίς πυξίδα». 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *