Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Βενιζέλος και όχι ο Ολάντ απέτρεψε την παγκόσμια σύρραξη!

Νέα διένεξη απειλεί να τινάξει στον αέρα την Σοσιαλιστική διεθνή μετά το θράσος του Ολαντρέου να θέλει να καρπωθεί όλη τη δόξα για την αποτροπή του πολέμου στη Συρία.
“Στη σθεναρή στάση της Γαλλίας που τάχθηκε αμέσως υπέρ της άμεσης επέμβασης στην Συρία και όχι στην αντίδραση του Πούτιν οφείλεται η υποχώρηση Άσαντ” φέρεται δηλώσας ο πολύς Ολαντρέου και αυτό αποτελεί μια κατάπτυστη και αντισοσιαλιστική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό του Βενιζέλο, τον ειρηνοποιό, που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι, με τα τρομερά  πολιτικά αντανακλαστικά που έχει, ΠΡΩΤΟΣ σε παγκόσμιο επίπεδο τάχθηκε υπέρ της άμεσης τιμωρίας του Άσαντ και αυτό ανάγκασε σήμερα τον Σύρο δικτάτορα να παρακαλά γονυπετής να παραδώσει τα χημικά για να μην τον κάνουν με τα κρεμμυδάκια ο Μπένι  με την Φώφη.
Η στάση αυτή του Ολαντρέου, που τα θέλει όλα δικά του, αναμένεται να απασχολήσει την επιτροπή δεοντολογίας της Σοσιαλιστικής διεθνούς, που με εισήγηση του προέδρου της Διεθνούς Καρπαζο-αντρέου επιφυλάσσεται να επιβάλλει τρίμηνη στέρηση της ιδιότητας του μέλους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον ζηλόφθονα Γάλλο, παπαγάλο του Αμερικανού προέδρου.
Ramon, ο φύλαξ της παγκόσμιας τάξης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *