Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι Θιγμένοι

Θίχτηκαν με τον χαρακτηρισμό του Τσίπρα για τους βλαχοδήμαρχους  οι ανά την χώρα αυτοδιοικητικοί παράγοντες και απαιτούν να τους ζητήσει συγνώμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το βασικό επιχείρημα ότι -όντας αιρετοί- ο χαρακτηρισμός του προσβάλλει το …λαό!
Λες και δεν γνωρίζει ο λαός με ποιες διαδικασίες και με ποιανών τις πλάτες έγιναν και γίνονται τοπικοί άρχοντες οι διάφοροι Παπαγεωργόπουλοι που αφθονούν στη χώρα και που αποτελώντας τις τοπικές μαφίες καταλήστευσαν τον τόπο, αποτελώντας τη σπονδυλική στήλη του διεφθαρμένου καθεστώτος.
Γιατί, αν η κεντρική εξουσία είναι μια φορά σάπια, οι τοπικές εξουσίες είναι δέκα φορές και αυτό είναι το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα της χώρας.
Άλλωστε στα Γιάννενα και στην Ήπειρο ο λαός έχει πικρή πείρα από τους κάθε λογής βλαχοδήμαρχους, που ασέλγησαν στον τόπο μας και θα είναι τραγωδία η τυχόν επανεκλογή ανθρώπων που για τετραετίες  προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα με το ύφος της εξουσίας που ασκούν και τα “κατορθώματά” τους

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *