Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ιστορίες για αγρίους

Φροντίζουν, λένε, για το περιβάλλον οι κυνηγοί που σε μια εκδήλωση των αγνών αισθημάτων τους διοργάνωσαν το ετήσιο  πανηγύρι τους στους Λογγάδες  για να πληροφορηθούν τα πτηνά της λίμνης με πόσο οικολογικό τρόπο θα τα εξοντώσουν τον χειμώνα που έρχεται, κάτι που δεν κάνουν οι …οικολογούντες που όλο στο συμφέρον έχουν το μυαλό τους.
Κάτι που φυσικά προφανώς δεν κατανοούν οι πέρδικες και τα άλλα ζωντανά του δάσους που δέχονται την οικολογική φροντίδα των ευαίσθητων κυνηγών αλλά κατανοούν απολύτως ο Φίλιος και ο Καχριμάνης, που είναι στο πλευρό των κυνηγών με τους οποίους μάλιστα συνεργάζονται άριστα!
Ramon, το κτήνος
ΥΓ: Βέβαια οι προαναφερόμενοι ίσως θα αντιδρούσαν διαφορετικά, αν τους γέμιζε κάποιος τον πισινό τους με μια χούφτα σκάγια και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *