Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το πρόβλημα της χώρας

Είμαστε τελικά κομπλεξικοί, δεν είμαστε large χαρακτήρες, αφού δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά ανθρώπων ανώτερων, που έχουν μάθει να ξεχωρίζουν ότι άλλο είναι οι μπίζνες και άλλο οι προσωπικές σχέσεις.
Αυτό περίπου ήταν το νόημα των διευκρινίσεων του πρωθυπουργικού φίλου Σταυρίδη, που πούλησε τον ΟΠΑΠ σε έναν άλλο πρωθυπουργικό φίλο, τον πουράκλα τον Μελισσανίδη- αυτός και αν δεν είναι  large τύπος- και ύστερα χαρούμενος που έκανε το καθήκον πέταξε με το αεροπλάνο του για να μη χάσει ούτε ώρα από τον πολύτιμο χρόνο του.
 Αυτό είναι-κατά Σταυρίδη-και  το πρόβλημα της χώρας που μπερδεύει την ουσία με το φαίνεσθαι και ομολογουμένως σήμερα πρέπει να του ζητήσουμε συγνώμη που δεν μπορούμε σαν λαός να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και κινούμαστε μίζερα και συμπλεγματικά

Και είναι η περίπτωση του κ. Σταυρίδη το δεύτερο κρούσμα που ένας ανώτατος κρατικός λειτουργός χάνει τη θέση του, επειδή προσέτρεξε στις υπηρεσίες του καλού του φίλου και παρεξηγήθηκε ο καλός μας άνθρωπος.
Το πρώτο κρούσμα ήταν η περίπτωση του δικού μας Βαγγέλη Μαλέσιου, που αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι στα καθήκοντά του στο υπουργείο Δημόσιας τάξης δεν είχε τον χρόνο να ψάξει για σπίτι στην Αθήνα και έμεινε δωρεάν για μήνες στο σπίτι του κουμπάρου και φίλου του Αθανασούλη και έτσι βρήκαν την ευκαιρία ζηλόφθονες άνθρωποι και τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά- αφού ο Αθανασούλης είχε κάποια πάρε δώσε με τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων- και αυτό θεωρήθηκε μεμπτό, με αποτέλεσμα ο Σημίτης που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του- όπως τώρα ο Σαμαράς- να του ζητήσει την παραίτησή του και έτσι έχασε η Ήπειρος και η χώρα ένα ανερχόμενο πολιτικό αστέρι.
Βέβαια ο Μαλέσιος δικαιώθηκε στην συνέχεια από την εξεταστική επιτροπή της βουλής, αφού αποδείχτηκε ότι η παραμονή του στο σπίτι του κουμπάρου του ήταν για λόγους πνευμονολογικούς και όλα με το  C4Ι ήταν άψογα καμωμένα από το υπουργείο δημοσίας τάξης.
Το ίδιο- είμαστε βέβαιοι- ότι θα γίνει με τον Σταυρίδη, αφού όλα έγιναν με διαφάνεια στην περίπτωση του ΟΠΑΠ, κάτι που ομολογούν άλλωστε άπαντες οι κυβερνητικοί παράγοντες.

Συμπέρασμα: Βγάλτε το σκασμό σας και αφήστε τους ικανούς να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί αν τριτώσει το κακό και χάσουμε και άλλο Σταυρίδη ή Μαλέσιο η χώρα πάει κατά διαβόλου!
Ramon, ο φύλακας της τάξεως και της ηθικής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *