Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αλλαγή Πρωθυπουργού από την παρούσα Βουλή;

Έντονες είναι οι φήμες στα δημοσιογραφικά- πολιτικά πηγαδάκια ότι το προσεχές Φθινόπωρο θα κρύβει πολλές πολιτικές εκπλήξεις. Κοινός παρανομαστής στο ρευστό πολιτικό τοπίο, είναι η διαπίστωση ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει ως έχει και θα χρειαστούν νέα μέτρα. Πολλοί λοιπόν και ανάμεσα σε αυτούς η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη εκτιμούν ότι η χώρα πρέπει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο και για να γίνει αυτό προτείνουν δύο λύσεις.
Η μία είναι να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η άλλη είναι να επιδιωχθεί κυβέρνηση συνεργασίας όπως ήταν η τρικομματική, αλλά με άλλον πρωθυπουργό, ώστε το νέο σχήμα να σηματοδοτήσει μια νέα προσπάθεια.

Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να ξαναπαιχθεί το σενάριο με τον Παπαδήμο  και να δούμε άλλον Πρωθυπουργό στη θέση του Σαμαρά
To Γιαννιώτικο λαβράκι.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *