Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ζητείται ΕΛΠΙΣ

Με ένα πνευματικό κόσμο βουτηγμένο στα σκατά της αυταρέσκειάς του, βλέπε Διβάνη και Τατσόπουλο, με δυο πολιτικά κόμματα βαμπίρ που εξακολουθούν να μας πίνουν το αίμα, βλέπε Πασοκ -Νεα Δημοκρατία, με ακαδημαϊκούς που βαυκαλίζονται μόνοι τους, αρκεί να έχουν ακροατήριο, βλέπε Δοξιάδη και Μόσιαλο, και με ενα λαό με χρόνιο Αλτσχάιμερ είναι να απορείς, αν υπάρχει πραγματικά ελπίδα.

Λευτέρη, Λευτέρη..
Χωρίς να έχει περάσει από ΚΤΕΟ και παράνομα παρκαρισμένο εντόπισε η Τροχαία το αυτοκίνητο του Λευτέρη Καλογιάννη στην Πρέβεζα. Από τη μια λες ανθρώπινο είναι, από την άλλη όμως θυμάσαι τη γνωστή παροιμία για τη γυναίκα του Καίσαρα που πρέπει και να φαίνεται και να είναι τίμια. Πόσο μάλλον, αν έχει δώσει λαβές ανάρμοστης συμπεριφοράς και στο παρελθόν.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *