Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Με τον Ζήκο στον Λευκό Οίκο

Photo: whitehouse.gov

Του Άλκη Γαλδαδά..(protagon.gr)
Είναι φανερό ότι εγώ εντελώς άλλα κατάλαβα από την επίσκεψη του κ. Σαμαρά. Οι Αμερικανοί μάς θέλουν μόνο και μόνο για τη θέση μας, και μάλιστα για την Κρήτη, όπου βρίσκεται εκεί κάτι πολύτιμο που λέγεται Σούδα. Επίσης και για το κυνηγητό των τρομοκρατών μάς χρειάζονται τώρα που αγριεύουν οι Ισλαμιστές και η Τουρκία πάλι θέλει να εκβιάσει. Να μην έρχονται εδώ και δεν διευκολύνουμε την αναζήτηση και τη σύλληψή τους.

Ρίξαμε βέβαια και το δόλωμα ότι εμείς που (θα) διαθέτουμε τόσα πετρέλαια και άλλα τόσα αέρια μη μας γράφετε εκεί που μας γράφατε πάντα. Αυτά θα έλεγε και ο συμπαθής Ζήκος, όπως τον αναπαράστησε ο Κώστας Χατζηχρήστος στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Έλεγε ό,τι ήθελε αλλά ποιος, εκτός από τον αδαή ιδιοκτήτη του μπακάλικου όπου δούλευε, τον έπαιρνε στα σοβαρά; Εδώ φαίνεται πως κάποιοι δημοσιογράφοι αβαντάρουν την μπλόφα αυτή. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως εκεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τον πίστεψε κανείς, διότι αν προσέξατε οι Αμερικανοί δεν έκαναν αντίστοιχα κάποια αναφορά στον «πετρελαϊκό πλούτο» μας.

Ενισχυτικό αυτού είναι και το ότι καμία μεγάλη και μάλιστα αμερικανική εταιρεία δεν τσίμπησε και δεν ήλθε εδώ να ψάξει για τα ελληνικά και τόοοοοοσο πλούσια κοιτάσματα. Ενώ εκεί στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας στη χώρα των Κούρδων αυτή τη στιγμή σφάζονται κυριολεκτικά τα μεγαλύτερα ονόματα του πετρελαίου. Οι Αμερικανοί είναι ευχαριστημένοι με τον αγωγό από Αζερμπαϊτζάν που θα περάσει και από Ελλάδα και τον αποκλεισμό των Ρώσων. Το μόνο που τους μένει τώρα είναι να μας πασάρουν με τη βοήθεια της κυβέρνησης Σαμαρά το στρατιωτικό υλικό που τους περισσεύει και μετά ας πέσει κιόλας η Κυβέρνηση. Με την Αριστερά τα έχουν βρει καλύτερα, ακριβώς όπως είχε γίνει το πείραμα με τον «Αντι-Αμερικανό» Ανδρέα Παπανδρέου και είχε σούπερ επιτυχία.

Οι συνταγές τους για τη βαλκανική σαλάτα λένε ότι ελέγχεις καλύτερα τους αγανακτισμένους με Αριστερούς που είναι όμως περασμένοι από δικά σου καλούπια. Το πιο ανεξέλεγκτο κομμάτι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για τους Αμερικανούς είναι η Άκρα Δεξιά. Τα περί διαφωνίας με τους Γερμανούς για το χατίρι μας είναι βέβαια στη φαντασία κάποιων δημοσιογράφων. Επίσης όποιος τολμήσει να μιλήσει για το ότι εντυπωσιάσαμε τους Αμερικανούς ας αναλογιστεί τι θα σκέφθηκαν όταν τους κοινοποίησαν τον κατάλογο των συνοδών του κ. Σαμαρά. Πτωχός, Λαζαρίδης, Σταμάτης. Whooooooo?, θα αναρωτήθηκαν και μετά διάβασαν τα βιογραφικά τους made by American Embassy in Athens και θα σκιάχτηκαν.

Σκιαζόμαστε κι εμείς για τα όσα δεν έγιναν στο Λευκό Οίκο. Όπως π.χ. κάτι σχετικά με την έρευνα και με υποτροφίες σε καλούς Έλληνες φοιτητές ενώ για τις επενδύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ποιος μπορεί να πιέσει τους επενδυτές να επενδύσουν και για τα όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *