Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απεργούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ



Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα αλλά και την αποδόμηση του Οργανισμού.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, από όπου και το σχετικό βίντεο.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η «κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας» και τονίζουν ότι «η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς ονομάζουν οι συγκυβερνώντες την όποια ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ».
«Όποιος υπερβεί αυτή την “κόκκινη γραμμή” θα βγει εκείνος στη διαθεσιμότητα από τον λαό», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *