Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποκαλύφθηκαν οι χορηγοί!

Αποκαλύφθηκαν οι χορηγοί! Μα καλά δεν υπάρχει τσίπα καθόλου; Όλα στο βωμό του 20αρικου που παίρνουν για την κάθε τους ανάρτηση; Αναφερόμαστε φυσικά στα κοτόφτερα που με το αρρωστημένο τους μυαλό προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και ανταγωνισμού στη μόνη βαριά βιομηχανία του Νομού μας, που είναι τα νερά.
Εμείς είμαστε σίγουροι ότι “Ζαγόρι” και “Βίκος” δεν τροφοδοτούν τέτοια παιχνίδια. ‘Αλλοι είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το παιχνιδάκι που παίζουν με τον μέγα χορηγό τους -οικονομικό και ηθικό καθοδηγητή τους- την “Πίνδος” μπορούν να το πουλήσουν και αλλού. Το ξαναλέμε: ΝΤΡΟΠΗ!
Η Ήπειρος έχει ανάγκη τον υγιή ανταγωνισμό, τις θέσεις εργασίας, την επαγγελματική αξιοπρέπεια και όχι κάτι λυσσάρες κότες.

Το Γιαννώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *