Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επαναστάτες του γλυκού νερού

Οι επαναστάτες του γλυκού νερού φαίνεται πως ευδοκιμούν στο ΠΑΣΟΚ! Δεν είναι μόνο ο Μιχάλης Κασσής και σία που καμώνονται τους επαναστάτες λίγο πριν πάνε να ψηφίσουν. Από ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ το έχει αναγάγει σε τακτική μπας και, σαν χωριατάκια που μας θεωρούν, παραμυθιαστούμε. Τελευταίο κρούσμα η αγαπημένη του μακεδονικού Βορρά Θεοδώρα Τζάκρη.
Αρχικά, η βουλευτής αποφάσισε να ψηφίσει «παρούσα» στην τροπολογία που ορίζει ότι πρέπει να υπολογιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς την ΕΥΔΑΠ με το σκεπτικό ότι «επιταχύνει» την αποκρατικοποίηση της εταιρίας.
Στη συνέχεια, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία έλεγε ότι “για ξεπούλημα της χώρας, στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ.Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story». Να σημειωθεί ότι είναι η ίδια βουλευτής που το 2010 είχε ψηφίσει υπέρ της ένταξης της ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ.
Δεν πέρασαν λίγες ώρες και η κυρία Τζάκρη εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου πήρε πίσω τις δηλώσεις της!!! Εμ έτσι είναι, όταν έχεις χάσει την πολιτική σου αξιοπρέπεια και κυνηγάς το βουλευτιλίκι πάση θυσία όλα επιτρέπονται..

Το Γιαννώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    ΑΠΟΚΑΥΚΕ,μην αδικείς την Θεοδώρα… Δεν μπορεί να είναι του Γλυκού Νερού τέτοιο κορμί…(όπως δείχνει η Φωτογραφία)

  2. apokaukos@gmail.com says:

    Το "Λαβράκι" την αδικεί! Ο Απόκαυκος όχι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *