Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κυβερνητικές καβάντζες

Δημοσιεύτηκε ο “νόμος” για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση- μέγας θρίαμβος του Σαμαρά- και οι κάθε είδους αναλυτές έχουν χαθεί στις λεπτομέρειες των διατάξεων και στην ερμηνεία τους.
Τους απασχολεί σοβαρά η διάταξη που αναφέρεται στον ΦΠΑ των αναψυκτικών, που άμα τα πίνεις στο μαγαζί κατεβαίνει στο 13%, ενώ αν τα παίρνεις στο χέρι μένει ακατέβατος.
Προβληματίζονται οι αναλυτές για τις προθέσεις του σοφού νομοθέτη. Τι επιδιώκει με τη διαφοροποίηση αυτή ο νέων Σόλων;
Άραγε είναι παρέμβαση Κεδίκογλου για να αποτρέψει τις νεαρές να πίνουν αναψυκτικά για  να αποκτήσουν σιλουέτα, ανάλογη με αυτή του αντικείμενου του πόθου του; 
Ή είναι παρέμβαση του ινστρούχτορα Χρύσανθου, που χαράζοντας τις τακτικές και στρατηγικές του Αντώνη κρατά καβάντζα τη λεπτομέρεια με τα αναψυκτικά για να βγει ο μέγας τιμονιέρης στο επόμενο διάγγελμά του και να αφήσει άναυδους τους ιθαγενείς, αναγγέλλοντας ότι κατόπιν ενεργειών του θα μπορούν περπατώντας να πίνουν αναψυκτικά με 13% ΦΠΑ;
Άρης Παπάρης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *