Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απογευματινές ” ματιές”

Μαζί με τα Νοσοκομεία όλης της χώρας για την αντιμετώπιση του καύσωνα, σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι ψυχιατρικές κλινικές. Σύμφωνα με την Άδωνι Γεωργιάδη τα ψυχιατρεία είναι έτοιμα να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε όλους εκείνους τους βουλευτές που δεν πιστεύουν στην τρόικα, ψηφίζουν ότι τους πει η τρόικα και καμώνονται ότι κάνουν και επανάσταση στην τρόικα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άδωνις ακόμη και μ αυτό το έκτακτο μέτρο είναι απογοητευμένος και δηλώνει αριστερά και δεξιά ότι δύσκολα θα αντιμετωπιστεί ο παραλογισμός των συναδέλφων του βουλευτών. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, αν σκεφτεί κανείς πόσο προσωπική διάσταση έχει, αφού ο κόσμος τους έχει πάρει πια χαμπάρι.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso η Αστυνομία κατάφερε να βρει τους ληστές του Γιάννη Πάριου που του είχαν αρπάξει 40.000  πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή από το Φρόντζο. Βέβαια διαβάζοντας την είδηση δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς για το ποιος είναι πιο βλάκας. Αυτός που πηγαίνει στη συναυλία του Πάριου, ο οποίος τσεπώνει σ ένα δυοράκι 40.000 και πιστεύει κιόλας ότι έζησε μια τρομερή βραδιά με τον “τραγουδιστή του έρωτα”, ο ληστής που μόλις πληροφορήθηκε ποιανού τα χρήματα είχε σουφρώσει τα επέστρεψε (!), ή ο καημένος ο Αστυνομικός που για 600 αναγκάζεται τη Δευτέρα να κυνηγά Αλβανούς και την Τρίτη ερωτιάρηδες κακοποιούς;
Το Γιαννιώτικο Λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *