Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η καλή βαθμολογία από την τρόικα

Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η καλή βαθμολογία από την τρόικα, ενώ αδιαφορεί για τις επιπτώσεις της ασκούμενης πολιτικής επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
“Ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να στείλει στην ανεργία χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ο υπουργός Οικονομικών προετοιμάζει το έδαφος για τα νέα μνημονιακά μέτρα του Σεπτεμβρίου, δηλαδή για την αύξηση στη δοσολογία του ίδιου φαρμάκου λιτότητας που εξοντώνει την κοινωνία και την οικονομία. 
Η ισοπέδωση του δημόσιου τομέα με Προεδρικά Διατάγματα, η περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και οι ιδιωτικοποιήσεις, αποτελούν το μόνο τους σχέδιο.
Πρέπει να τους σταματήσουμε. Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της αποτελεί προϋπόθεση για τη ριζική αλλαγή πορείας της χώρας, την προστασία της δημοκρατίας και την έξοδο από την κρίση, με όρθια την κοινωνία.”
καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *