Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Βενιζέλος θέλει να παρασημοφορήσει το βασιλικό μωρό!

Η κάρτα που έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γεώργιο Αλέξανδρο Λουί, όπου προτείνει την απονομή του Μεγαλόσταυρου της Mary Poppins
Η κάρτα που έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γεώργιο Αλέξανδρο Λουί, όπου προτείνει την απονομή του Μεγαλόσταυρου της Mary Poppins

Την πρόθεσή του να τιμήσει με τον Μεγαλόσαταυρο του Τάγματος του Φοίνικα τον νεογέννητο διάδοχο του βρετανικού θρόνου Γεώργιο Αλέξανδρο Λουί, εξέφρασε ο Έλληνας μέσω ευχετήριας κάρτας ο υπουργός εξωτερικών στο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας

Του Νίκου Ζαχαριάδη

Με μια κάρτα όπου εμφανίζεται ο ίδιος ως Mary Poppins, δηλαδή αναλαμβάνοντας οικειοθελώς τον συμβολικό ρόλο της παραδοσιακής βρετανίδας νταντάς, ο Ευάγελος Βενιζέλος, ευχήθηκε στην Kate και τον William, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης για τη γέννηση του διαδόχου.
Όμως πέρα από τις ευχές, η κάρτα που έστειλε ο υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης, περιείχε και μια πρόταση, που δείχνει τις προθέσεις της Ελληνικής πλευράς για αναβάθμιση των σχέσεών της με την Βρετανική: Συγκεριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προτείνει στους γονείς του «Βασιλικού Μωρού» να του επιτρέψουν να παρασημοφορήσει, για την μελλοντική προσφορά του στη χώρα μας!

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο παράσημο, απονεμήθηκε πρόσφατα στα πλαίσια του success story και στον Καπετάνιο Γουέι Τζιαφού που ήταν επικεφαλής της Cosco, λίγο πριν αντικατασταθεί.
Σύμφωνα με έγκυρους διπλωματικούς κύκλους, η πρόταση Βενιζέλου στο Βασιλικό Ζεύγος, όχι μόνο εγκαινάζει μια νέα περίοδο «οικειότητας» στις ελληνοβρετανικές σχέσεις, αλλά βάζει τα θεμέλια και για μια στενότερη μελλοντική συνεργασία με τον Γεώργιο Αλέξανδρο Λουί.

Μάλιστα κάποιοι δεν διστάζουν να προβλέψουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σκοπεύει μόλις ενηλικιωθεί το μωρό (στο οποίο θα είναι κάτι σαν γκουβερνάντα επι των τιμών), να του προτείνει να κατέβει στις εκλογές ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *