Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κυβέρνηση “είπα” “ξείπα”

Προχθές υφάρπαξαν, πανηγυρίζοντας ( βλέπε σχετική φωτογραφία) την ψήφο των βουλευτών με τις τροπολογίες  της τελευταίας στιγμής πχ. ότι εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα οι κάτοχοι διδακτορικών ή μεταπτυχιακών τίτλων προκειμένου να υπερψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή.

Σήμερα η “κυβέρνηση” καταθέτει εσπευσμένα τροπολογία στη Βουλή, με την οποία θα αίρεται η εξαίρεση από την κινητικότητα για τους κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων, όσον αφορά τους υπαγόμενους στο υπουργείο Παιδείας υπαλλήλους.
Η αιτία βέβαια είναι η χθεσινή απόφαση του Euroworking Group να αναβάλει, για δύο 24ωρα έστω, τη λήψη απόφασης για την εκταμίευση της ελληνικής δόσης  και να απαιτήσει τροπολογία που θα διασφαλίζει την άμεση υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας 4.200 δημοσίων υπαλλήλων.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση εκείνων που δήλωσαν ότι ψηφίζουν εκβιαζόμενοι για τελευταία φορά και ότι πια δεν είναι δεδομένοι…
Πέτος Κρανούλας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *