Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένα κουϊζάκι, για δυνατούς λύτες

Του Μήτσου Μητσάρα
(Όποιος το βρει κερδίζει ένα πέτο Κρανούλας, προσφορά του Απόκαυκου και μια κλώσα Ροδοτοπίου, πεσκέσι του Μήτσου Μητσάρα)
Επειδή τα κουϊζάκια, σε αντίθεση με τα ταγιεράκια, είναι πολύ της μοδώς τελευταία, σας βάζουμε κι εμείς ένα σχετικά δυσκολούτσικο.
(Λίγο πιο δύσκολο από τα κουμπιά της Αλέξαινας.)
-Ποιο πρωτοκλασάτο τοπικό ιστολόγιο, εξειδικευμένο με μάστερ & ντοκτορά στην κατινιά, από την επάνω γειτονιά μέχρι και τον κάτω μαχαλά, έχει αναλάβει εργολαβία να κάνει μαλλιά -κουβάρια τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και με ανάθεση έργου, μέχρι και την κεντρική του επιτροπή; Το νου σου Αλέξη, φυλάξου Βενέτη…έχει να γίνει της συνιστώσας το κάγκελο.
Για τη λύση του, σας δίνουμε και τη βοήθεια του κοινού, με τα εξής στοιχεία:
1) Για χρόνια έχει κάνει από εκατό χωριά χωριάτες, τους Πασόκους. Από τα γραφεία των προέδρων, μέχρι και την τελευταία τοπική Καλούτσιανης & Κολοπετινίτσας, ρημαδιό ζωή και σπίτι, απ΄ τα χούγια σου αλήτη. Το τι κουμπαριά έχει χαλάσει,, τι φιλίες και συναδελφικές σχέσεις έχει γκρεμίσει, τι σόγια έχει πορδοκουκουλιάσει, τι ζευγάρια έχει χωρίσει και τι βουλευτιλίκια έχει αλλαμανιάσει δε μολογιέται. Τώρα μάλιστα, που του χει απομείνει το 5%, στα δάχτυλα του ενός χεριού, το παίζει το όλον ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Κι έλα το τοίχο-τοίχο, χαλασιά σου, σύντροφε, μη σε πετύχω.
2)Τελευταία του εξειδίκευση, η Ν.Δ. Από το γραφείο του Χρύσανθου και του Μουρούτη, μέχρι και την καρέκλα ( μη σας πω και τη χέστρα) του Καχριμάνη έχει χώσει τη μύτη του. Πούστηδες και παλληκάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια. Υπουργοί, βουλευτές, νεολαίοι, μιμίκοι και παραμιμίκοι, συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικοί και κοτζαμπάσηδες, τουρλουμπούκι τους έκανε. Με τα τσαρούχια κοιμούνται, με τις γαλότσες ξυπνάνε. Οι δε σφυρίχτρες, της τοπικής γυμναστικής ακαδημίας ΝΟΔΕ, το τι ρεσιτάλ σε σολ ματζόρε και ντο μινόρε δίνουν, δεν περιγράφεται. Αφού ο Σαμαράς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έδωσε εντολή, για αναβίωση γυμναστικών επιδείξεων. Ο καλύτερος σφυρίχτρας, πάει για δήμαρχος. Ο Γκόντας θα κρατάει το σκορ, κι η Ασημακοπούλου, τιμής ένεκεν θα απονείμει το έπαθλο. Κι όσο για το Καχριμανέικο- Καλογιαννέικο, το τι ματς έχει να στηθεί, ακόμα από την γνωστή παράγκα, ούτε στη φαντασία σας. Για λωρίδα της Γάζας, ίσα ευθεία, καλά πάνε στην Περιφέρεια. Μη σας πω πως σε λίγο, το ίδιο το Καλογιαννέικο, ντουγρού στον ΟΗΕ, για επίλυση οικογενειακών διαφορών , το κόβω.
3) Από τα μεγαλύτερα βέβαια επιτεύγματα της μαντάμ-κουσκούς, είναι η παράταξη Φίλιου. Καλά εκεί ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, αμολήσανε και την κατσίκα και το έφαγε, ούτε δυο φίλοι να φάνε το σταφύλι δεν θα μείνουν στο τέλος. Καλά όχι παράταξη δεν κατεβάζεις Φίλιππα, αλλά ούτε δεύτερο για πρέφα δεν θα βρίσκεις.
4) Φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ότι για το κόψιμο του Μπογιόπουλου, από την Κεντρική επιτροπή του ΚΚΕ, έχει βάλει το χεράκι του και το στοματάκι του, το περί ου ο λόγος ιστολόγιο, δεν ευσταθούν. Φυσικά ο Κουτσούμπας, έχει λάβει τα μέτρα του. Μόλις ακούει το όνομα του ακατονόμαστου, διατάσσει τρεις ολονύχτιες, προς τιμή του Στάλιν, μόνο με νερό κι αλάτι και γενική περιφρούρηση από το ΠΑΜΕ, όλων των οργανώσεων, μέχρι νεωτέρας. Κι όσο για την αναβίωση της κόντρας μπολσεβίκων- μενσεβίκων στον άλλο κόσμο, δεν υπάρχουν ακόμα εξακριβωμένες πληροφορίες, για την ταυτοποίηση του δράστη.
5) Τελευταίο του χόμπι, η αστυνομία. Μέχρι και οι προαγωγές κι οι αποστρατεύσεις, από τα χεράκια του θα περάσουν. Ράβε- ξήλωνε το γαλόνι, ανάστα ο κύριος, το κανε το υπουργείο του Δένδια. Αφού ο άνθρωπος ήρθε ο ίδιος προσωπικά στα Γιάννενα, για να κρατήσει σημειώσεις, από τον ειδήμονα μπλόκερ.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; και τι κουτσουλιές στα κοτέτσια;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Ρε συ αποτέτοιε, πές μας κάτι παραπάνω, τουλάχιστον για μας τα ξενιτεμένα μου πουλιά,μαύρα μου χελιδόνια, που λείπουμε χρόνια απ την πατρίδα κ χάσαμε τεύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *