Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

POLYDOR και πάλι (ο νέος Πάγκαλος)

….Δεν έχω ξοδέψει τον καιρό μου με αφιξαναχωρήσεις. Είναι ο βιότοπός μου! Εγώ να φύγω από το κόμμα μου; Εγώ να φτιάξω κόμμα; Απάντηση ΟΧΙ. Γιατί δεν τους μοιάζω. Δεν είμαι σαν αυτούς. Είμαι από άλλη γενιά και άλλη καταγωγή και άλλη εκκλησία. …

Και επίσης δεν είμαι από την Καλαμάτα! {αυτό δεν το είπε}

.Αποδέχομαι τη Νέα Δημοκρατία που υπηρετεί αξίες, όπως πατριωτισμός, δημοκρατικότητα, καλές και δίκαιες οικονομικές προτάσεις, εντιμότητα, νοικοκυροσύνη και κουλτούρα Ελληνοχριστιανική. Οχι κόπιες ρητορικής και παραλλαγές που βολεύουν τους κατά καιρούς νεοδημοκρατικούς «επιβήτορες». Αλλο ιδεολογία και άλλο «παρεολογία», τα μέλη της οποίας οργανώνουν «ρεσάλτα», πρέπει να τους πει κανείς.

Τι σου λέει ω ρε Γαρουφαήλο; {αυτό δεν το είπε}

Εχω έξι σημεία των ιδεολογικών αρχών του 1974 επί Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σήμερα τα ξαναγράφω, τα ξαναϋπογράφω. Ορκίζομαι πάνω σε αυτά.

1. Πίστη στην ιδέα του Έθνους,

2. πίστη στην κοινοβουλευτική δημοκρατία,

3. πίστη στην ελεύθερη δημοκρατική οικονομία με ορθολογικό παρεμβατισμό,

4. πίστη στην κοινωνική δικαιοσύνη,

5. πίστη στις πολιτιστικές δυνατότητες της χώρας και τέλος

6. πίστη στην ειρηνική συμβίωση των λαών και στον ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό.

Αυτές είναι οι ιδεολογικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αλλάζω ούτε συλλαβή. Κάνω τις αναφορές και τις προσαρμογές στη σημερινή πραγματικότητα αλλά ο βολβός είναι αυτός.

Γιατί εδώ λείπει η Θρησκεία ,Πολύδωρα εαμοβούλγαρε;

Αρης Παπάρης, ο αείποτε καγχάζων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *