Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χρυσό “παπούτσι” στον Χρήστο Παπουτσή

Ένα ένα τα “αριστερά” και αντιμνημονιακά μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ αποκαθίστανται με τον τρόπο τους από το νέο Πρόεδρό τους Αντώνη Σαμαρά. Έτσι μετά τον Βαγγέλη Παπαχρήστο που τράβηξε για τον ΟΟΣΑ, τώρα και ο Χρήστος Παπουτσής στέλνεται αντιπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα για να βάλει πλάτες στις επενδύσεις που θα κατακλύσουν τη χώρα μας.

Λίγο η ευσχήμων σιωπή του, λίγο η ανασφάλεια του Χοντροβαγγέλα από την παρουσία ενός εν υπνώσει μελλοντικού διεκδικητή της σφραγίδας του αποκόμματος έδωσαν στον Χρηστάρα την ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμη χρυσό παπούτσι στην ένδοξη διαδρομή του.
Κάτι τέτοια βλέπουν κάποια άλλα χρυσά ταλέντα  προερχόμενα από τον θαυμαστό κόσμο του  ΠΑΣΟΚ, που σύναψαν σοσιαλδημοκρατικές συμφωνίες με τον Σαμαρά  και έχουν πάθει σύγχυση φρενών εξ αιτίας του στερητικού συνδρόμου που προκαλεί η πολύχρονη απουσία από τα αξιώματα, γεγονός που προκαλεί τον οίκτο  του φιλοθεάμονος κοινού
Το Γιαννιώτικο λαβράκι με την αγαστή συνεργασία της Ρίτας Πουλακίδα, της δαιμονισμένης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *