Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Το μνημόνιο πνέει τα λοίσθια και απατείται άμεσα εναλλακτικό σχέδιο

Το κούρεμα και ο χρονικός εκτροχιασμός της δόσης είναι η έμμεση προαναγγελία ενός αδιέξοδου μνημονίου που φθάνει στο τέλος του τονίζουν με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Η απόφαση του Eurogroup με τη χρησιμοποίηση από την τρόικα του λατινικού όρου ad referendum είχε ήδη προαναγγελθεί. Και παρότι το πρόγραμμα δε μπορεί να οδηγήσει σε διέξοδο, οι θεσμικοί παράγοντες της ΕΕ επιμένουν στη “συνέχισή ” του, παραβλέποντας σκόπιμα τις συνέπειες για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Από την άλλη, η ελληνική κυβέρνηση περιμένει την …ελεημοσύνη της τρόικα για το ΦΠΑ της εστίασης, λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα, στο βαθμό πάντα που επιτευχθεί.
Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε σχετικά:
«Το μνημόνιο πνέει πλέον τα λοίσθια και το επόμενο βήμα οφείλει να οδηγεί πλέον σε διέξοδο, με τη μορφή ενός πολύ καλά επεξεργασμένου εναλλακτικού σχεδίου. Αν και τώρα οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας παραμείνουν απαθείς και άβουλες, μοιραία οι προοπτικές διεξόδου ψαλιδίζονται.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιμένουν στην έναρξη μιας ουσιαστικής συζήτησης για τη διέξοδο, που δεν μπορεί παρά να είναι βασισμένη στη βιωσιμότητα της κοινωνίας και στην αειφορία της παραγωγικής διαδικασίας. Για μια οικονομία σαφώς λιγότερο σπάταλη και βρώμικη, με ένα θεσμικό πλαίσιο που να ευνοεί τη συλλογικότητα, τη συμμετοχή, την καινοτομία, τη δικαιοσύνη. Και για μια κοινωνική πολιτική, που δεν θα θεωρεί σημαντικά κοινωνικά στρώματα ως περιττό βάρος, έτοιμο για τον Καιάδα…»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *