Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εδώ Σκιάθος…

Πέμπτη ημέρα στη μαγευτική πατρίδα του Παπαδιαμάντη και αναζητούνται οι ξένοι τουρίστες που θα κατέκλυζαν το νησί και περισσότερο τη χώρα. Κατά γενική ομολογία των παροικούντων το νησί και του υποφαινομένου που επιμένει Σκιάθο για 14η συνεχή χρονιά, φέτος υπάρχει η μεγαλύτερη κάμψη σε επισκέψεις τουριστών από οποιαδήποτε χρονιά με τους εργαζόμενους στον τουρισμό να κοιτάζουν τον ουρανό μήπως και επαληθευθεί το success story του Αντώνη και των προπαγανδιστών στον τουρισμό, μιας για πολλούς τουρίστες ακούνε και τουρίστες δεν βλέπουν.
Βέβαια φταίνε και οι ίδιοι, αφού στο νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας οι τιμές τσουρουφλίζουν περισσότερο από τον καυτό ήλιο.
Και μένουν οι εκπληκτικές σε καθάρια νερά ακρογιαλιές να δίνουν απολαυστικές στιγμές σε αυτούς που επιμένουν με φανατισμό Σκιάθο και ποτέ δεν το μετανιώνουν.
Από τις Κουκουναριές καλημέρα σε όλους…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *