Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και αυτοκτονίες εξ αιτίας του πλαστού αγροτουρισμού;

Η ιστορία αρχίζει το 2011, όταν η οργάνωση των συνεταιριστών, η ΑΣΗΚ, υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό για πρόγραμμα αγροτοτουριστικών δραστηριοτήτων στην Ηπειρο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Μία ένσταση κατά της συμμετοχής της μένει 10 μήνες στα συρτάρια, παρότι οι υπηρεσίες του υπουργείου υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση είναι σε βάρος της περιοχής που αδικείται έναντι όλων των άλλων. Οταν κρίνεται από το υπουργείο η συνεταιριστική οργάνωση εμφανίζεται με Δ.Σ., η θητεία του οποίου έχει λήξει, ενώ ένας εκ των μετόχων (Ενωση Πρέβεζας) βρίσκεται σε πτώχευση. Οταν η εταιρεία καλείται να νομιμοποιηθεί στο δικαστήριο, εμφανίζει ΜΑΕ (Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών) που ανήκει στη διαφημιστική Vt”  
Αυτά διαβάσαμε μεταξύ των άλλων στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινής για το ρόλο των  πλαστών αγροτουριστών για τους οποίους βοά ο τόπος.
Να προσθέσουμε σήμερα μόνο ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής της διαφημιστικής Vt βρέθηκε νεκρός (αυτοκτονία) με ένα μάτσο ανεξόφλητες επιταγές της εταιρίας φάντασμα των λαμπρών αγροτουριστών…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *