Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο τσιγκέλι ο Μιχάλης Κασσής!

Λάβρος κατά του Χοντροβαγγέλα εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Γκόντζου στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων ο Μιχάλης Κασσής, αφού η Προεδράρα παρά τις δεσμεύσεις της προηγούμενης Παρασκευής “έκανε για μια ακόμη φορά του κεφαλιού του” και έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του κοινοβουλευτική ομάδα και λοιπά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
Πεισμωμένος ο brutal πολιτικός δήλωσε ότι είναι πια ελεύθερος να κάνει ό,τι του επιτάσσει η συνείδησή του, μιας και κανένας δεν τον ρώτησε.
Αφού εξέφρασε την κατάσταση που βιώνει να βρίσκεται σε ένα κόμμα που συνεργάζεται με τη ΝΔ, κάτι αδιανόητο για αυτόν πριν από λίγα χρόνια διακήρυξε ότι σε περίπτωση που τα δυο κόμματα κατεβάσουν κοινό υποψήφιο στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές και του ζητήσουν να στρατευθεί κάτω από την σημαία του Καχριμάνη θα προτιμήσει να τον κρεμάσουν στο ..τσιγκέλι!
Βέβαια είναι γνωστή η τακτική του γενναίου βουλευτή να κάνει τον κόκκορα στα Γιάννενα και την κότα στην Αθήνα αλλά  το τσιγκέλι είναι λίγο άγριο.
Δύσκολο ήταν να πει για την κρεμάστρα της ντουλάπας του;
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *