Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αμηχανία και παγωμάρα

Χωρίς μεταρρυθμιστικό στίγμα αποτέλεσμα παζαριών και εσωκομματικών ισορροπιών η νέα κυβέρνηση

Πάγωσε και αυτούς που προωθούσαν από τα παρασκήνια τη συνεργασία Σαμαρά- Βενιζέλου το κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε ύστερα από τα παζαρέματα που προηγήθηκαν και η αμηχανία είναι έκδηλη.
Για μια ακόμη φορά ο Σαμαράς λειτούργησε σαν αρχηγός της ΠΟΛΑΝ και προώθησε σε υπουργικά αξιώματα άτομα του στενού του κύκλου, αφήνοντας έξω από την κυβέρνηση επιφανείς Καραμανλικούς που είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από τις επιλογές του.
Ακόμη η αγανάκτηση των δεξιών ψηφοφόρων δεν κρύβεται από την αναγόρευση του Βενιζέλου σε ισότιμο διαχειριστή της εξουσίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον, αφού για δεκαετίες διαπαιδαγωγούνταν ιδεολογικά στον τυφλό αντιπασοκισμό και τώρα βλέπουν από την πίσω πόρτα να εισβάλλουν πρόσωπα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους γαλάζιους.
Αλλά και η υπουργοποίηση και μάλιστα σε κρίσιμα υπουργεία -όπως στο Υγείας- φαιδρών προσώπων όπως του Άδωνι Γεωργιάδη πάγωσε τους αστούς που ακολουθούν ακόμη το κόμμα του Σαμαρά και τους απογοήτευσε.
Σε τοπικό επίπεδο έκδηλη ήταν η απογοήτευση του Κώστα Τασούλα, που για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να γίνει ούτε υφυπουργός αλλά και του έτερου Σταύρου Καλογιάννη, που εκπαραθυρώθηκε για το χατίρι του Χρυσοχοίδη.
Όσο για τη Μισέλ Ασημακοπούλου, αυτή θεωρείται ότι έχει ακόμη λίγα ένσημα και πρέπει να περιμένει
Κοντολογής η σύνθεση της νέας κυβέρνησης διέλυσε όσες προσδοκίες είχαν καλλιεργηθεί και πριν καν ορκιστεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, χωρίς μάλιστα οι συνεργαζόμενοι να καταλήξουν σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα διακυβέρνησης, το οποίο μάλιστα άφησαν για αργότερα, τοποθετώντας το κάρο μπροστά από τα άλογα που θα κληθούν να το σύρουν…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *