Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ομοφωνία στο ΠΑΣΟΚ

Ούτε ένα κιχ δεν ακούστηκε από την Ιπποκράτους, όταν ο Βενιζέλος πρότεινε να παραμείνει στην κυβέρνηση. Όλες οι εφημερίδες σήμερα γράφουν ότι η πρόταση λήφθηκε ομόφωνα. Ομόφωνα?? Φυσικά. Αφού όλοι ξέρουν ότι στις εκλογές δεν θα μείνει κανείς από δαύτους. Έτσι εύκολα λοιπόν αφήνεις οφίτσια, ρουσφέτια και μην πω για τις ασυλίες.

Αυτό δεν μας κάνει εντύπωση. Αυτό όμως που είναι τραγικό είναι να συνειδητοποιείς ότι κάποιοι βουλευτές μας μας αντιμετωπίζουν σαν χωριατάκια.. Κάνουν καουμποίλίκια στο νομό τους και την κότα στην Αθήνα.

Αλήθεια ποιο ήταν εκείνο το παλικάρι, ο άντρας ο σωστός με το άπαιχτο δεξί εξτρέμ προς διαιτητές μεριά που έλεγε ότι “η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ήταν αντιδημοκρατική, όχι στο κλείσιμο της ΕΡΤ και αν το δεχτεί το ΠΑΣΟΚ εγώ θα διαφοροποιηθώ”.

Ποιος ήταν άραγε;
Τι; Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν έχει καταργηθεί ακόμη; Τι; Το μαύρο που βλέπουμε είναι καταρράκτης; Άντε καλέ. Είπαμε: Ομόφωνα

Το Γιαννιώτικο Λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *