Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Μετά τον Ερντογάν τι;»

Με τον τίτλο-ερώτημα «Μετά τον Ερντογάν τι;» κυκλοφόρησε το βιβλίο του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού και του καθηγητή Κώστα Μελά από τις εκδόσεις Λιβάνη, συμπίπτοντας με τις συγκεντρώσεις αμφισβήτησης του Τούρκου πρωθυπουργού, αλλά και με τις αντιδιαδηλώσεις υποστήριξής του. Ο Σταύρος Λυγερός αναλύει τον ακήρυχτο πόλεμο νεοοθωμανών- κεμαλικών με τις εκλογικές μάχες, τα δημοψηφίσματα, τις πολιτικές ίντριγκες, τη διαπλοκή κράτους και παρακράτους, τις ισλαμικές αδελφότητες, τους βαρόνους των μίντια, τις δικαστικές διώξεις, τις συνωμοσίες των στρατηγών, τις προβοκάτσιες, τις δολοφονίες, τις απόπειρες πραξικοπήματος και την πολιτική λύση του κουρδικού, μετά από 30 χρόνια πόλεμο εναντίον των ανταρτών.

Φωτίζει τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην Ανατολική Μεσόγειο σε σχέση με την ανακάλυψη ενεργειακών πηγών, την Αραβική Άνοιξη, την ισραηλινή πολιτική, την υπαγωγή της Κύπρου σε Μνημόνιο και αποδομεί το στερεότυπο περί «εξημέρωσης του θηρίου» και «καλού Ερντογάν – κακών στρατηγών». «Το ΔΝΤ δεν αποχώρησε – ούτε το έδιωξε ο Ερντογάν. Απλώς το πρόγραμμα έληξε το 2008 και το ΔΝΤ συνεχίζει να παρακολουθεί την οικονομική κατάσταση στην Τουρκία» τονίζει ο συγγραφέας.

Τελικά, στο απόηχο της δυτικότροπης εξέγερσης στην πλατεία Ταξίμ με αφορμή την ισλαμική ατζέντα του Ερντογάν, ( γεγονός που επαναφέρει τα συστημικά όρια ελευθερίας στη γείτονα χώρα ), ας θυμηθούμε τα παρατιθέμενα ιστορικά λόγια του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Εάν εφαρμόσουμε τη δημοκρατία όπως μας ζητάει η Ευρώπη, θα διαλυθούμε ως κράτος – και αυτό δεν θα το αφήσουμε να συμβεί».
Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *