Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σαμαράς; Όχι ευχαριστώ!

photo: Angeliki Panagiotou@fosphotos.com

Του Γιώργου Λακόπουλου

Οι μεγάλοι πολιτικοί κρίνονται από την ικανότητά τους να κάνουν μεγάλες κινήσεις. Και οι μεγάλες κινήσεις είναι αυτές που αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού. Σήμερα ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης έχουν την ευκαιρία για μια τέτοια κίνηση. Να αναλάβουν την πρωτοβουλία και να δημιουργήσουν νέα πολιτικά δεδομένα.

Αν πράγματι οι επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εννοούν αυτά που λένε τα τελευταία 24ωρα, υπάρχει ένας τρόπος να βάλουν τέλος στην παρωδία που στήνει στο κέντρο της πολιτικής σκηνής το «σύστημα Σαμαρά».
– Να θέσουν θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του!.

Να του δηλώσουν ότι με όσα έκανε γύρω από την ΕΡΤ και με τη ζημιά που επέφερε στη χώρα διεθνώς, δεν τον εμπιστεύονται πλέον ως Πρωθυπουργό. Και συνεπώς οφείλει να καταθέσει την εντολή.

Ο Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός γιατί ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης τον εμπιστεύθηκαν και τα κόμματά τους στηρίζουν την κυβέρνησή του στη Βουλή βάσει μιας συμφωνίας που έκαναν. Από την ώρα που παραβιάζει τη συμφωνία και προσπαθεί να τους ταπεινώσει με ποια λογική θα συνεχίσουν να τον εμπιστεύονται; Οφείλουν λοιπόν να του ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνάντηση ότι δεν μπορεί πλέον να κυβερνάει στο όνομά τους.

Την ιδία στιγμή οι επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να ξεκαθαρίσουν ότι πιστεύουν και επιμένουν στην τρικομματική συνεργασία. Αλλά με άλλον Πρωθυπουργό – όπως ίσως έπρεπε να κάνουν από την αρχή. Ποιον; Αυτόν που θα υποδείξει το μεγαλύτερο κόμμα.

Έτσι κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι ρίχνουν τη χώρα σε εκλογική περιπέτεια. Απλώς ρίχνουν τη μπάλα στηνπεριοχη της ΝΔ, η όποια θα πρέπει συλλογικά ως κόμμα και ως παράταξη να αναλάβει τις ευθύνες της. Ουδείς υποδεικνύει στο κόμμα της ΝΔ να αλλάξει αρχηγό. Ο Σαμαράς είναι ο πρόεδρος της. Αλλά δεν μπορεί να είναι Πρωθυπουργός τριών κομμάτων. Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής.

Εκεί που έφτασαν τα πράγματα θα είναι παρωδία να συνεχιστεί το σημερινό κυβερνητικό σχήμα. Πως μπορεί ο Σαμαράς να διατείνεται πλέον ότι θα έχει την εμπιστοσύνη των άλλων και αυτοί πως θα διατείνονται ότι συνεχίζουν να την παρέχουν; Θα μιλάμε για ένα θέατρο που υπερβαίνει ακόμη και το παράλογο.

Οφείλουν λοιπόν ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης να κάνουν την κίνηση τους. Και ας αναλάβουν ο Σαμαράς και η ΝΔ την ευθύνη για τα υπόλοιπα. Το ΠΑΣΟΚ, όταν ο Γ. Παπανδρέου έκανε την πατάτα του Δημοψηφίσματος, την ανέλαβε. Γιατί όχι και η ΝΔ όταν ο δικός της πρωθυπουργός έχει κρεμάσει τη χώρα δέκα μέρες τώρα στα μανταλάκια ανά την Ευρώπη; Και ούτε θα χάσει η Βενετία βελόνι αν αλλάξει η χώρα Πρωθυπουργό. Έτσι κι αλλιώς με τον σημερινό, ο Άδωνις με τον Βορίδη δείχνουν πανευτυχείς. Και το μείζον αγαθό είναι να σωθεί η χώρα, όχι ο Σαμαράς και το σύστημα του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *