Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπάρχουν δικαστές στα Ιωάννινα!

Παραφράζοντας το ιστορικό ” υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο” (που ήταν η απάντηση  από ένα αγρότη στον  τότε Γερμανό αυτοκράτορα που περιοδεύοντας στην επαρχία  απαίτησε την παραχώρηση, παρά την θέλησή του, μέρους των κτημάτων του για κάποιο δημόσιο σκοπό. Κι αυτός αγέρωχα του απάντησε «Κάιζερ, υπάρχουν ακόμη δικαστές στο Βερολίνο!», υπονοώντας βέβαια πως θα δικαιωθεί στα δικαστήρια παρά τις θελήσεις της κεντρικής πολιτικής εξουσίας) δικαιούμαστε να αναφωνήσουμε : Υπάρχουν δικαστές στα Ιωάννινα!
Και τούτο, γιατί όπως πληροφορούμαστε  διακόπηκαν με δικαστική παρέμβαση τα έργα κατασκευής υγρού στίβου για το ..θαλάσσιο σκι στην Παμβώτιδα και οι εμπλεκόμενοι κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη διαδικασία…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *