Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ξύπνησε ο Παπούλιας και θύμωσε ο Σαμαράς!

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Ενοχλήθηκε ο Σαμαρέας, με τα μεγάλα έργα του, τα τόσο ρωμαλέα,  από τις …διαρροές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ότι οι όποιες αναδιαρθρώσεις στην ΕΡΤ πρέπει να γίνουν με την τηλεόραση ανοικτή και μάλιστα μετέφερε στον Παπούλια την ενόχλησή του.
Δεν κατάλαβε ότι ακόμη και ο Κάρολος των Φραγκάδων έχει  τα όριά του στον εξευτελισμό  που τον υπέβαλε με την υπογραφή των αλλεπάλληλων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και τη μετατροπή του σε κλητήρα που κολλούσε τις εμπνεύσεις του.
Και ήταν η βοή της λαϊκής αγανάκτησης που έτριζε τα παράθυρα του προεδρικού Μεγάρου και δεν  άφηνε τον πρόεδρο να κοιμηθεί και αποφάσισε να αντιδράσει.
Το πρόβλημα βέβαια είναι μήπως μετά από αυτή την επαναστατική του ενέργεια ο Κάρολος νομίσει ότι τέλειωσε το αντάρτικο και γυρίσει από την άλλη, συνεχίζοντας τον ύπνο του …(συνταγματικού) δικαίου
Σκεντέρμπεης, ο πιστός σου φίλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *