Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χαλασιά μας…

Προπαγανδίστηκε ως η τριπλέτα της ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ  από τον  περιφερόμενο “αναγνώστη” του τοπικού ιστολογίου ( που παρεπιμπτόντως ανεβάζει ό, τι βρει μπροστά του, χωρίς την στοιχειώδη δεοντολογία να αναφέρει την πηγή, χαρακτηριστικό δείγμα λαθροβιότητας) που θα εξέπληττε θετικά τους τηλεθεατές στη χθεσινή εμφάνισή τους σε τοπικό κανάλι.
Και το συμπέρασμα, για όσους είχαν το κουράγιο να τους δουν, είναι ότι τα παιδιά μιλούν σαν γέροι και δεν καταλαβαίνεις -αν δε δεις τους υπότιτλους-σε ποιο κόμμα της δεξιάς ανήκουν!
Τέτοιες κουβέντες κλισέ, τέτοιες κοινοτοπίες, τόσο άχρωμοι, άγευστοι και άνοστοι, που πιστοποιούν ότι η ανανέωση δεν είναι ζήτημα ηλικίας αλλά ιδεών και πολιτικής.
Και όσοι νέοι ηλικιακά έχουν παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ είναι πιο συντηρητικοί από τους παλαιότερους, δείγμα αλλοτρίωσης και εκφυλισμού.
Με τέτοιους βέβαια δασκάλους, πώς θα γινόταν διαφορετικά! Χαλασιά μας…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *