Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έγινε Παρεξήγηση

Ο Μαλαισιανός
Ο Μαλεσιανός…

Εκ της Ανωτάτης Αρχής του ιστολογίου μας ανακοινούται ότι έγινε παρεξήγηση και παρ ολίγο ο αφελής Απόκαυκος να βρεθεί στο άγιο Όρος!  Η αιτία; Μα μπέρδεψε τα μπούτια του, ως συνήθως, με τους ΜιχαΛάκηδες και μάλιστα τους Μαλαισιανούς (με αι και με ε), που αφθονούν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και επειδή νόμισε ότι ο γνωστός προβοκάτορας που ακούει στο όνομα ” Το γιαννιώτικο Λαβράκι” εννοούσε  τον εκ Μολοσσών ή Κολοσσών προερχόμενον Μίχον κατά κόσμον Μιχαλάκη αναφώνησε: -Αν ο Μιχαλάκης ο θεοσεβούμενος έχει σχέση με στοιχήματα στη Μαλαισία, ο κόσμος πήγε πολύ μπροστά και εγώ έμεινα πολύ πίσω, αφού έχασα πολλά επεισόδια και δεν μου μένει να αποσυρθώ στο Άγιο Όρος.

Δεν είχε καταλάβει ο Απόκαυκος, ότι με το “ ο Μιχαλάκης ο Μαλαισιανός  με τα στοιχήματα στη Μαλαισία με τα οποία κτίζονται πολιτικές καριέρες”, εννοούνταν ο γνωστός διάσημος πλέον Πέτος Κρανούλας!
Και βέβαια το κάζο που υπέστη ο Απόκαυκος ήταν μέγα αλλά τουλάχιστο γλύτωσε την εξορία. Γιατί  μπορεί ο ΜιχαΛάκης να ” μπορεί” όπως γράφει και η προεκλογική φωτό αλλά μπορεί στα κατηχητικά και στην Παντάνασσα, ενώ ο άλλος Μιχαλάκης είναι διεθνών προδιαγραφών και πάντως εξαγώγιμος! 
Αλλά μια δικαιολογία την έχει ο ατυχής Απόκαυκος. Γιατί στην πιάτσα, ρε Λαβράκι μου, με το όνομα Μιχαλάκης έχει καθιερωθεί ο εκ του πρώην δήμου Μολοσσών  πολιτικός Κολοσσός, ενώ ο άλλος εκ Κρανούλας είναι γνωστός απλώς ως Μιχάλης…
Ramon, ο αρμόδιος επί της τάξεως και των παρεξηγήσεων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *