Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δανεικά, είναι όλα δανεικά…

Βαρομετρικό χαμηλό -σαν αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας- απειλεί τις σχέσεις Σαμαρά- Μπένι.
Κάτι η συμπεριφορά των Νεοδημοκρατών που συμπεριφέρονται σαν να είναι μονοκομματική κυβέρνηση της ΝΔ, κάτι η εξαύλωση του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στα χαμηλά 40ετίας, κάτι ο ανεξερεύνητος ψυχικός κόσμος του Χοντροβαγγέλα που δεν ξεχνά με ποιο τρόπο ο Σαμαράς τους έψησε το ψάρι στα χείλη, όταν επί Παπαδήμου, ήταν και συμπολίτευση και κυρίως αντιπολίτευση και τώρα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω, όλα αυτά και κυρίως η σφοδρά πλέον επιθυμία των Πασόκων να πάρουν υπουργεία σε έναν ανασχηματισμό που τους τον αρνείται ο Αντωνάκης- κάνοντας επίδειξη ισχύος- δημιουργούν εντάσεις, ένθεν και εκείθεν κακίες και αρνητικά σχόλια.
Και ενώ ο Χοντροβαγγέλας κινείται στους ρυθμούς του τραγουδιού “Δανεικά, είναι όλα δανεικά”, ένας γενναίος ανασχηματισμός και η υπουργοποίηση την κηπουρών του θα φέρει κάλμα για να πάνε όλοι ήσυχοι για τις διακοπές τους…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *